Ända sedan starten för 1,5 år sedan har vi haft hemsidan i tankarna. Men uppdragen avlöste tacknämligt nog varandra, vilket innebar omprioritering. 

MEN nu är den äntligen här! Vi är stolta och glada över vad vi har skapat och det har varit ett härligt arbete att ta det från idé till att få dela den med er alla. Vi på̊ So Hugo är möjliggörare och vi finns här för er. Titta gärna runt på vår hemsida och skicka oss gärna kommentarer eller synpunkter.

Vi vill naturligtvis också ta tillfället till akt att tacka alla som på något sätt bidragit till att sidan blev vad den blev;

Tack Fotograf Francis Löfvenholm för att du förstod vad vi var ute efter och gjorde oss supersnygga på bild, tack Story Coach Katrin Sandberg för att du speglade så bra och kickstartade oss sådär som bara du kan när vi var nykläckta, tack till vänner o familj för genomläsningar, glada tillrop och ärliga synpunkter och sist men inte minst tack Mikael Vilkas för att du bakade ihop allt detta till en fantastisk helhet, mästerligt. Ni har varit ovärderliga allihop! Tack!

Nu kör vi!