OM OSS

ANDERS NOAKSSON

ANDERS NOAKSSON

Möjliggörare

Jag är en möjliggörare!

Under hela mitt liv har jag varit nyfiken på att lära mig saker utforska och lösa mysterier/problem. Från det att jag lekte detektiv när jag var liten, att välja rätt spelsystem och hitta rätt motivation för mina handbollsspelare till att i mitt professionella ledarskap alltid leta efter en möjlig lösning tillsammans med mitt team. Jag tror starkt på människan och den potential som finns inom oss alla. Känslan i att se sig omkring efter att vi tillsammans nått målet, frigjort potentialen i oss själva är euforisk. Ett riktigt lyckorus! Under mina 20 år som ledare i olika sammanhang och organisationer är det just den känslan och insikten som har gett mig mest. Jag vill att fler människor skall få möjligheten att uppleva denna känsla. Förutom att du och ni som team mår bättre kommer ni också att leverera bättre resultat. Viljan att ständigt utvecklas professionellt och personligt har genom åren legat mig varmt om hjärtat och det har varit en ledstjärna i mitt ledarskap. Att se människan, förstå dess situation och behov för att denna utveckling skall kunna ske. Genom ett coachande förhållningssätt är allt möjligt och jag kan bli/blir gärna din/er möjliggörare på denna resa. Under min professionella och personliga resa har det naturligtvis varit saker som inte har fungerat eller blivit som jag trott. Detta har varit viktiga lärdomar att ta med mig framåt. Om jag inte försökt så hade jag inte lärt mig brukar jag tänka.

Att med sitt team leverera resultat och samtidigt ständigt utveckla organisationen för att bättre kunna hantera framtida utmaningar är något som jag i alla tillfällen jobbat med att praktisera. Behöver du/ni en möjliggörare på just din/er resa är jag redo!

Ser med spänning fram emot vår resa tillsammans!

KARIN HÄGGBRING

KARIN HÄGGBRING

Grundare

Jag ÄR. Varken mer eller mindre.

Ni som känner mig, känner mig. Ni som ännu inte korsat min väg, väntar jag med förtjusning att få lära känna.

Jag minns att jag redan som väldigt ung formulerade att jag ville jobba med människor som var glada, eller som ville bli glada. I all sin barnsliga naivitet är detta något jag fortfarande använder mig av.

Den inställningen har fört mig till fina platser, fantastiska möten och förunderliga äventyr. Jag har till exempel fått lära mig att prata flera språk, upplevt fullmåne på Zanzibar, arbetat för fred, fått leda människor till bättre hälsa, agerat tolk på polisen, famlat i mörker, lagat mat i storkök, pluggat, pluggat lite till, bäddat ner bästa vännen efter en kväll på krogen, rutit till, sagt förlåt och njutit av livets alla krumbukter all along!

Oavsett sammanhanget jag verkar i älskar jag att hitta fiffiga lösningar och så har det alltid varit. Analysera, se helheten, hitta samband och se hur delarna samverkar i helheten på bästa sätt. Sedan förklara, samskapa och fortsätta. Då händer det något i mig!

Att hitta och stå vid det naturliga flödet är en nyckel tycker jag. Oavsett om det gäller logistik, transaktioner, automation, kod, system över lag, eller människan som verkar i systemet.

Jag blir glad när jag märker att en utvecklande tankeprocess startats hos organisationer eller enskilda människor. För då vet jag att fina idéer och insikter kommer som en naturlig följd. Då får jag jobba med glada människor vilket gör mig tacksam och glad.