Under denna veckan välkomnar Chalmers i Göteborg sina nya studenter. För att boosta IT-sektionens ledare inför denna viktiga och intensiva period var So Hugo i helgen på plats för att prata ledarskap tillsammans med dessa unga ledare.

Gruppen fick ett antal konkreta tips och verktyg som de sedan fick möjlighet att praktisera i mindre grupper. Det känns bra att få bidra till att skapa insikter för dessa unga ledare. Se nu till att alla nya Chalmerister från alla världens hörn får uppleva ärligt, äkta ledarskap som sprider sig som ringar på vattnet ut i Göteborg, ut i världen.

Några ord från deltagarna om vad det viktigaste de tog med sig från föreläsningen var;

”Att se på ledarskap som att skapa ledning istället för att styra”

”Vad kroppsspråk har för påverkan, hur du påverkar dem och vad deras kroppsspråk säger dig”

”Invändningar är inte negativt utan ger tillfälle för förbättring”

 Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag eller organisation att skapa ärligt, äkta ledarskap? Kontakta oss så berättar vi mer.